Drukwerk

Oude heidelberg cilinder drukpers. Deze wordt nog altijd gebruikt voor het uitkappen van vormen en voor letterpress.

DRUKWERK VOOR IEDEREEN.

Bent u op zoek naar hoogwaardig drukwerk voor diverse doeleinden? Bij te DRUK werken we met toewijding en passie om professioneel gedrukte materialen te leveren. Van huisstijl– tot reclame drukwerk, geboortekaartjes, uitnodigingen, relatiegeschenken, printproducten voor evenementen en zelfs sportkleding.

Met oog voor detail en een focus op kwaliteit zorgen. We ervoor dat uw boodschap op een opvallende en professionele manier wordt overgebracht. Heeft u vragen over printproducten en de mogelijkheden of wilt u een offerte aanvragen? We staan klaar om u te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op.

DRUKKUNST IS EEN AMBACHT!

Drukwerk wil je voelen en beleven. Het juiste papier moet precies dik genoeg zijn, een unieke textuur of ruwheid hebben, en kan glanzend of juist mat zijn. De wereld van drukkunst is een ambacht met eindeloze mogelijkheden!

Te DRUK is gepassioneerd door de kunst van het drukken, bovendien streven we ernaar om uw verwachtingen te overtreffen. Het gaat verder dan alleen het kiezen van het juiste papier. Ons aanbod bevat ook speciale druktechnieken aan zoals letterpress, kleur op snee, goudfolie en meer. Deze technieken voegen een extra dimensie toe aan uw drukwerk en creëren een unieke uitstraling die indruk maakt.

Wij staan te popelen om u de perfecte papiersoort en druktechniek voor te stellen. Ons hart maakt al een sprongetje van enthousiasme. Wie weet kunnen we u ook warm maken om de schoonheid van drukwerk te (h)erkennen. Laat ons u meenemen in de prachtige wereld van drukwerk en ontdek de schoonheid en impact die het kan hebben.

Drukwerk

VAN GRAFISCH ONTWERP TOT EINDPRODUCT.

Bent u op zoek naar een professioneel ontwerp en/of hoogwaardig kwaliteitsdrukwerk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze samenwerking met gerenommeerde drukkerijen in België en Nederland kunnen we u een breed scala aan gedrukte materialen aanbieden.

Van verschillende papiersoorten en druktechnieken tot diverse afwerkingsmogelijkheden Er is veel mogelijk om uw drukwerk prachtig te laten stralen! Wij staan klaar om u te adviseren en snel prijzen op maat te berekenen, zodat we alles perfect kunnen afstemmen op uw budget.

 

Anne die naar drukwerk aan het kijken is bij een bezoek aan haar oude school kunstkaai.

HEEFT U AL EEN HUISSTIJL EN WILT U GRAAG UW BESTAANDE ONTWERPEN LATEN DRUKKEN?

Geen probleem, wij stellen graag een op maat gemaakte offerte voor u op! Voordat we uw bestelling plaatsen, controleren we nauwkeurig het ontwerp om eventuele druktechnische fouten te vermijden. Vervolgens wordt uw drukwerk met zorg geproduceerd en bij u thuis of op kantoor afgeleverd.

Bij te DRUK streven we naar perfectie! Mocht er na de levering van uw gedrukte materialen toch iets niet naar wens zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om naar uw feedback te luisteren en samen een passende oplossing te vinden.

WELKE VEREDELINGEN ZIJN ER MOGELIJK?

* Letterpress: Deze ambachtelijke techniek creërt reliëf en diepte waardoor het een unieke textuur krijgt.

* Foliedruk: Een metallic folielaag wordt aangebracht op het drukwerk voor een extra glanzend en opvallend effect.

* Embossing: Bij deze druktechniek wordt geen inkt gebruikt, doormiddel van verhoogd reliëf word het ontwerp toch zichtbaar en zorgt het voor een tastbare en luxe uitstraling.

* Spot-UV: Specifieke delen van het ontwerp worden voorzien van een matte of glanzende UV-lak, wat zorgt voor een luxe en opvallend effect.

* Kleur op snee: De zijkanten van het drukwerk worden voorzien van een kleurrijke afwerking. Dit zorgt voor een opvallende en moderne uitstraling.

* Afgeronde hoeken: De scherpe hoeken worden afgerond voor een speelse uitstraling.

* Lamineren: Een beschermende laag wordt aangebracht op het drukwerk. Glanzend, mat of soft-touch, het beschermd tegen slijtage en geeft een extra gevoel aan uw gedrukte materialen.

* Stansen en contoursnijden: Er wordt in een specifieke vorm uitgesneden, hierdoor zijn unieke vormen en designs mogelijk.

* Boorgaten: Gaten worden in het drukwerk geboord voor eenvoudige bevestiging, zoals bij kalenders of notitieblokken.