Relatiegeschenken

BEDANK UW KLANTEN & RELATIES MET PERSOONLIJKE RELATIEGESCHENKEN.

Bedank uw klanten en relaties op een unieke manier met gepersonaliseerde relatiegeschenken.

Er zijn ontelbare mogelijkheden om op een originele, doeltreffende of milieubewuste manier uw klanten te verrassen. Of het nu gaat om elegante geschenksets, praktische gebruiksvoorwerpen, luxueuze accessoires of coole gadgets, er is voor elk wat wils.

Door uw relatiegeschenken te personaliseren met uw logo of huisstijl kunt u niet alleen uw dankbaarheid tonen, maar ook de zichtbaarheid van uw bedrijf versterken. Als grafisch ontwerper zorgen we ervoor dat uw relatiegeschenken de juiste boodschap overbrengen en uw bedrijf op een positieve manier vertegenwoordigen.

We helpen u graag bij het selecteren van de perfecte geschenken die passen bij uw bedrijf en doelgroep.

Alle ontwerpen zijn puur illustratief en eigendom van te DRUK. Deze mogen in geen geval gekopieerd worden.

Muismat met eigen opdruk.

MUISMATTEN

Powerbank met eigen opdruk.

POWERBANKS

Usb-stick met eigen opdruk.

USB-STICKS

Aansteker met eigen design.

AANSTEKERS

Aanstekers piëzo met eigen ontwerp.

AANSTEKERS MET PIËZO

Buttons met eigen opdruk.

SLEUTELHANGERS

Bloembollen met eigenontwerp op doosje.

BLOEMBOLLEN

Puzzel met eigen opdruk.

PUZZELS

Spiegeltje met eigenopdruk.

SPIEGELTJES

Lippenbalsem met eigen opdruk.

LIPPENBALSEM

Geurstokjes met eigen ontwerp.

GEURSTOKJES

Koffietas met eigen opdruk.

KOFFIETASSEN

Chocolade met eigen ontwerp op verpakking.

CHOCOLADEREPEN

Snoepreep met eigen opdruk.

SNOEPREPEN

Snoepjes met eigen opdruk.

SNOEPJES

Kauwgum met eigen opdruk.

KAUWGUM

 

Winkeltas met eigen ontwerp.

WINKELTASSEN

 

Gepersonaliseerde drinkfles.

DRINKFLESSEN

 

Pen met eigen ontwerp.

PENNEN

 

HET KIEZEN VAN VEREDELINGEN HANGT AF VAN HET GEWENSTE EFFECT EN UITSTRALING. WIJ STAAN U GRAAG BIJ IN HET ADVISEREN VAN DE GEPASTE VEREDELING VOOR UW DRUKWERK.

* Letterpress: Deze ambachtelijke techniek creërt reliëf en diepte in drukwerk waardoor het een unieke textuur krijgt.

* Foliedruk: Een metallic folielaag wordt aangebracht op het drukwerk voor een extra glanzend en opvallend effect.

* Embossing: Bij deze druktechniek wordt geen inkt gebruikt, doormiddel van verhoogd reliëf word het ontwerp toch zichtbaar en zorgt het voor een tastbare en luxe uitstraling.

* Spot-UV: Specifieke delen van het ontwerp worden voorzien van een matte of glanzende UV-lak, wat zorgt voor een luxe en opvallend effect.

* Kleur op snee: De zijkanten van het drukwerk worden voorzien van een kleurrijke afwerking. Dit zorgt voor een opvallende en moderne uitstraling.

* Afgeronde hoeken: De scherpe hoeken van het drukwerk worden afgerond voor een speelse uitstraling.

* Lamineren: Een beschermende laag wordt aangebracht op het drukwerk. Glanzend, mat of soft-touch, het beschermd tegen slijtage en geeft een extra gevoel aan uw gedrukte materialen.

* Stansen en contoursnijden: Het drukwerk wordt in een specifieke vorm uitgesneden, hierdoor zijn unieke vormen en designs mogelijk.

* Boorgaten: Gaten worden in het drukwerk geboord voor eenvoudige bevestiging, zoals bij kalenders of notitieblokken.

Wilt u meer weten over onze relatiegeschenken?
Waarom muismatten geven als relatiegeschenken?

Muismatten zijn praktische en functionele geschenken die dagelijks gebruikt worden. Door een muismat als relatiegeschenk te geven zorgt u ervoor dat uw bedrijfsnaam en logo regelmatig in beeld komen. Dit vergroot de bekendheid van uw merk en versterkt de associatie met uw producten of diensten. Met muismatten als geschenk blijft u continu in beeld bij uw klanten.

 

Waarom powerbanks als relatiegeschenken?

Een gepersonaliseerde powerbank zorgt voor merkzichtbaarheid, hierdoor blijft u op een positieve manier in beeld bij uw klanten. Powerbanks zijn enorm handig, uw klanten kunnen overal hun mobiele apparaten opladen. Met een powerbank als relatiegeschenk laat u zien dat u waarde hecht aan de dagelijkse behoeften en het comfort van uw klanten.

 

Waarom USB-sticks als relatiegeschenken?

USB-sticks bieden praktische opslagmogelijkheden en helpen uw klanten belangrijke gegevens veilig te bewaren en te transporteren. Door een USB-stick als relatiegeschenk te geven toont u zorg voor de behoeften en het gemak van uw klanten, waardoor uw bedrijf een blijvende indruk achterlaat. Gepersonaliseerde USB-sticks zorgen voor merkzichtbaarheid, als uw klanten uw USB-stick gebruiken word uw bedrijfsnaam en logo constant gezien. Zo blijft u op een positieve manier in beeld bij uw klanten.

 

Waarom aanstekers als relatiegeschenken?

Aanstekers zijn functioneel en zorgen voor merkzichtbaarheid. Ze zijn draagbaar en makkelijk te gebruiken voor het aansteken van kaarsen, sigaretten, kachels en meer. Aanstekers zijn handig omdat uw klanten op die manier altijd een betrouwbare vuurbron binnen handbereik hebben. Een gepersonaliseerde aansteker zorgt voor merkzichtbaarheid van uw bedrijf. Wanneer uw klanten uw aansteker gebruiken wordt uw bedrijfsnaam en logo keer op keer gezien.

 

Waarom sleutelhangers als relatiegeschenken?

Met een gepersonaliseerde sleutelhanger van uw bedrijf laat u een blijvende indruk na bij uw klanten. Ze zijn niet alleen een handig accessoire, maar ook krachtige marketinginstrumenten. Met een sleutelhanger als relatiegeschenk te geven toont u zorg voor de behoeften en het gemak van uw klanten.

 

Waarom bloembollen als ecologisch relatiegeschenken?

Bloembollen dragen bij aan de diepgaande symboliek van groei en vernieuwing. Met bloembollen geeft u een betekenisvol geschenk dat de groei en bloei van uw zakelijke relatie weerspiegelt. Door bloembollen als relatiegeschenk te geven, toont u niet alleen uw waardering maar ook uw vertrouwen in de toekomstige samenwerking. U toont hierbij ook dat u uw steentje wilt bijdragen aan een ecologisch relatiegeschenk.

 

Waarom puzzels als originele relatiegeschenken?

Puzzels brengen mensen samen door middel van samenwerking en teamwork. Ze bieden mentale uitdaging en stimuleren het vermogen tot probleemoplossing. Met gepersonaliseerde puzzels als geschenk geeft u uw klanten een origineel relatiegeschenk waarmee uw klanten even kunnen ontspannen.

 

Waarom spiegeltjes als modieuze relatiegeschenken?

Spiegeltjes zijn stijlvolle accessoires die uw klanten in staat stellen op alles goed voorbereid te zijn. Ze vormen een praktisch en modieus geschenk dat uw klanten kunnen gebruiken in het dagelijkse leven. Met gepersonaliseerde spiegeltjes geeft u uw klanten een instrument om zichzelf te waarderen en te koesteren.

 

Waarom lippenbalsem als modieuze relatiegeschenken?

Lippenbalsem biedt effectieve verzorging en bescherming voor droge en gebarsten lippen. Door lippenbalsem als relatiegeschenk te geven laat u zien dat u aandacht heeft voor het welzijn en de dagelijkse verzorgingsroutine van uw klanten. Dit kleine, maar doeltreffende geschenk laat een langdurige impact op uw klanten na.

 

Waarom geurstokjes als decoratieve relatiegeschenken?

Met geurstokjes kunnen uw klanten direct een aangename sfeer creëren en ontspannen. Geurstokjes als relatiegeschenk geven een langdurige herinnering aan uw bedrijf en laten een blijvende positieve indruk achter. Ze voegen elegantie en verfijning toe aan de leefomgeving van uw klanten, zowel thuis, op kantoor of in andere ruimtes. De verpakking van de geurstokjes is volledig aan te passen naar uw huisstijl of door een uniek ontwerp van ons.

 

Waarom (koffie)tassen als duurzame relatiegeschenken?

(Koffie)tassen bieden uitstekende mogelijkheden voor stijlvolle branding en merkpromotie.
Duurzaamheid is een belangrijk aspect in relatiegeschenken. Met (koffie)tassen maak je een milieubewuste keuze als geschenk. Ze zijn herbruikbaar en zullen het gebruik van wegwerpartikelen verminderen. Door duurzame relatiegeschenken aan uw klanten te geven toont u betrokkenheid bij het milieu en de toekomst, wat positieve associaties oproept bij uw klanten.

 

Heerlijke relatiegeschenken: chocoladerepen, snoeprepen, snoepjes en kauwgum met een persoonlijk tintje.

Relatiegeschenken zoals chocoladerepen, snoeprepen, snoepjes en kauwgum bieden uitstekende mogelijkheden voor stijlvolle branding en een persoonlijke touch. Bij te DRUK laten we ze bedrukken met uw bedrijfslogo, naam of speciale boodschap. Deze zoetigheden bieden uw klanten een moment van ontspanning en plezier. Ze kunnen uw klanten laten glimlachen, speciaal doen voelen en uw klanten even laten ontspannen met een zoetigheid.

 

Waarom winkeltassen als duurzame en milieubewuste relatiegeschenken?

Winkeltassen zijn praktische relatiegeschenken die keer op keer gebruikt kunnen worden. Gepersonaliseerde winkeltassen kunnen uw klanten een handige en duurzame oplossing bieden voor hun boodschappen. Met een stevige en herbruikbare tas verminder je het gebruik van plastic wegwerptassen en moedigd u uw klanten aan om bewust te winkelen.

 

Waarom drinkflessen als duurzame en milieubewuste relatiegeschenken?

Drinkflessen zijn een duurzame en een milieubewuste keuze als relatiegeschenk. Ze bieden een handige oplossing voor uw klanten om water of andere dranken te vervoeren en om zich te hydrateren. Ze bieden uitstekende mogelijkheden voor stijlvolle branding en merkpromotie. Met gepersonaliseerde drinkflessen creëert u een blijvende associatie tussen uw merk en een gezonde levensstijl.

 

Waarom pennen als praktische relatiegeschenken?

Gepersonaliseerde pennen zijn functionele relatiegeschenken die altijd van pas komen. Ze zijn een praktisch en bruikbaar geschenk die uw klanten kunnen gebruiken voor dagelijkse notities, handtekeningen en zakelijke presentaties. Bovendien biedt een bedrukte pen de mogelijkheid om uw merknaam en logo te presenteren tijdens zakelijke bijeenkomsten en evenementen.