Huisstijl drukwerk

Huisstijl drukwerk

EEN CONSISTENTE HUISSTIJL ZORGT VOOR EEN PROFESSIONELE INDRUK.

Bij te DRUK begrijpen we het belang van een consistente en herkenbaar huisstijl drukwerk.

We geloven dat een sterke huisstijl de essentie van uw bedrijf weerspiegelt en uw merkidentiteit versterkt. Daarom bieden we niet alleen een breed scala huisstijl drukwerk aan, maar gaan we verder dan dat. We staan klaar om samen met u een uniek logo te ontwerpen dat de kernwaarden en het karakter van uw bedrijf weergeeft. We streven ernaar om een totaalbeleving te creëren die perfect aansluit bij uw visie en doelgroep die u wilt bereiken.

Onze creatieve en doordachte ontwerpen zijn gericht op het overbrengen van uw boodschap op een impactvolle manier. We denken graag met u mee over de juiste kleuren, typografie en vormgevingselementen die passen bij uw merk. Ons doel is om huisstijl drukwerk te maken die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook een blijvende indruk achterlaat bij uw doelgroep.

Of u nu op zoek bent naar een complete rebranding van uw bedrijf of simpelweg uw huidige huisstijl wilt versterken, wij staan voor u klaar. Samen kunnen we uw visie werkelijkheid maken en een huisstijl creëren die de essentie van uw bedrijf uitstraalt en uw onderscheid van de concurrentie.

Alle ontwerpen zijn puur illustratief en eigendom van te DRUK. Deze mogen in geen geval gekopieerd worden.

Visitekaart opgemaakt in huisstijl.

VISITEKAARTEN*

Presentatiemap opgemaakt in huisstijl.

PRESENTATIEMAPPEN*

Gepersonaliseerd briefpapier in huisstijl.

BRIEFPAPIER

Notitieblokken met eigen design.

NOTITIEBLOKKEN*

Gepersonaliseerde omslagen in huisstijl.

OMSLAGEN*

Gepersonaliseerde kalender in huisstijl.

KALENDERS*

HET KIEZEN VAN VEREDELINGEN HANGT AF VAN HET GEWENSTE EFFECT EN UITSTRALING. WIJ STAAN U GRAAG BIJ IN HET ADVISEREN VAN DE GEPASTE VEREDELING VOOR UW DRUKWERK.

* Letterpress: Deze ambachtelijke techniek creërt reliëf en diepte in drukwerk waardoor het een unieke textuur krijgt.

* Foliedruk: Een metallic folielaag wordt aangebracht op het drukwerk voor een extra glanzend en opvallend effect.

* Embossing: Bij deze druktechniek wordt geen inkt gebruikt, doormiddel van verhoogd reliëf word het ontwerp toch zichtbaar en zorgt het voor een tastbare en luxe uitstraling.

* Spot-UV: Specifieke delen van het ontwerp worden voorzien van een matte of glanzende UV-lak, wat zorgt voor een luxe en opvallend effect.

* Kleur op snee: De zijkanten van het drukwerk worden voorzien van een kleurrijke afwerking. Dit zorgt voor een opvallende en moderne uitstraling.

* Afgeronde hoeken: De scherpe hoeken van het drukwerk worden afgerond voor een speelse uitstraling.

* Lamineren: Een beschermende laag wordt aangebracht op het drukwerk. Glanzend, mat of soft-touch, het beschermd tegen slijtage en geeft een extra gevoel aan uw gedrukte materialen.

* Stansen en contoursnijden: Het drukwerk wordt in een specifieke vorm uitgesneden, hierdoor zijn unieke vormen en designs mogelijk.

* Boorgaten: Gaten worden in het drukwerk geboord voor eenvoudige bevestiging, zoals bij kalenders of notitieblokken.

Wilt u meer weten over onze huisstijl drukwerk producten?
Professionele visitekaarten die uw huisstijl versterken.

Visitekaarten zijn een krachtig martketinginstrument dat de eerste indruk van uw bedrijf bepaalt. Ze zijn dan ook een essentieel onderdeel van uw huisstijl en dragen bij aan het versterken van uw professionele uitstraling. Te DRUK gaat voor u aan de slag om met uw logo, kleurenpallet en juiste typografie een visitekaart te creëren die uw bedrijf op de best mogelijke manier vertegenwoordigt.

 

Waarom presentatiemappen in huisstijl?

Presentatiemappen zorgen ervoor dat u op een professionele manier documenten kan presenteren en organiseren. Ze kunnen afgewerkt worden met verschillende veredelingen zoals lamineren en/of met spot-UV, op deze manier zijn uw presentatiemappen van hoge kwaliteit en stralen ze betrouwbaarheid uit aan uw klanten.

 

Briefpapier is essentieel voor uw huistijl.

Briefpapier is niet alleen praktisch, het biedt ook de perfecte gelegenheid om uw contactinformatie duidelijk en overzichtelijk te presenteren. En goede indeling en juiste plaatsing van uw contactgegevens en logo zorgen ervoor dat alles duidelijk en professioneel overkomt. Het gebruik van dikker papier, watermerken of andere veredelingen geeft uw briefpapier een luxe uitstraling en laat zien dat uw oog hebt door detail.

 

Versterk uw huisstijl met kwalitatieve en duurzame notitieblokken.

Met gepersonaliseerde notitieblokken kan u uw huisstijl op een consistente en herkenbare manier communiceren. Ze helpen om georganiseerd te blijven en u kan ze gebruiken bij uw andere marketinguitingen. Kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijke aspecten van notitieblokken. Bij te DRUK kunnen we uw notitieblokken ontwerpen en op een duurzame manier laten bedrukken.

 

Enveloppen in uw huisstijl zorgen voor een perfecte eerste indruk voor uw correspondentie.

Met gepersonaliseerde enveloppen met uw logo of huisstijl kan u uw merkidentiteit doordrijven in al uw zakelijke communicatie. Ze geven een professionele en verzorgde uitstraling aan uw post. Omslagen in uw huisstijl tonen aan dat uw bedrijf oog heeft voor detail en kwaliteit, wat een positieve indruk achterlaat bij ontvangers. Omslagen en enveloppen zijn beschikbaar in verschillende formaten en stijlen zodat u ze kan aanpassen aan uw specifieke behoeften. Van een standaard envelop tot een luxe variant, er is altijd een optie die past bij uw huisstijl en zakelijke doelen.

 

Waarom zijn kalenders functioneel voor uw huisstijl?

Kalenders zijn niet alleen handig om de tijd bij te houden maar ze zijn ook het ideale product om uw bedrijf, product of dienst op een creatieve en functionele manier te presenteren aan uw doelgroep. Elke keer dat uw klanten of potentiële klanten naar de kalender kijken worden ze herinnerd aan uw merk de waarden die het vertegenwoordigt. Dit versterkt niet alleen de merkloyaliteit, maar vergroot ook de naamsbekendheid en het vertrouwen in uw bedrijf.