Horeca drukwerk

DE GEPASTE UITSTRALING VOOR UW HORECA DRUKWERK.

Voor de horeca leveren we hoogwaardig drukwerk om de juiste sfeer en uitstraling te creëren. Onze speciaal ontworpen designs zorgen ervoor dat uw horecaconcept perfect wordt weerspiegeld en dat gasten direct worden aangetrokken.

Bij te DRUK bieden we maatwerkoplossingen die passen bij uw unieke stijl en behoeften. Met oog voor detail en kwaliteit streven we ernaar om een onvergetelijke indruk achter te laten bij uw gasten. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Alle ontwerpen zijn puur illustratief en eigendom van te DRUK. Deze mogen in geen geval gekopieerd worden.

Menukaarten met eigen ontwerp.

MENUKAARTEN*

 

Bedankkaart met eigen ontwerp.

TAFELKAARTEN*

Afzetpalen met eigen design.

AFZETPALEN

Placemats met eigen ontwerp.

PLACEMATS

HET KIEZEN VAN VEREDELINGEN HANGT AF VAN HET GEWENSTE EFFECT EN UITSTRALING. WIJ STAAN U GRAAG BIJ IN HET ADVISEREN VAN DE GEPASTE VEREDELING VOOR UW DRUKWERK.

* Letterpress: Deze ambachtelijke techniek creërt reliëf en diepte in drukwerk waardoor het een unieke textuur krijgt.

* Foliedruk: Een metallic folielaag wordt aangebracht op het drukwerk voor een extra glanzend en opvallend effect.

* Embossing: Bij deze druktechniek wordt geen inkt gebruikt, doormiddel van verhoogd reliëf word het ontwerp toch zichtbaar en zorgt het voor een tastbare en luxe uitstraling.

* Spot-UV: Specifieke delen van het ontwerp worden voorzien van een matte of glanzende UV-lak, wat zorgt voor een luxe en opvallend effect.

* Kleur op snee: De zijkanten van het drukwerk worden voorzien van een kleurrijke afwerking. Dit zorgt voor een opvallende en moderne uitstraling.

* Afgeronde hoeken: De scherpe hoeken van het drukwerk worden afgerond voor een speelse uitstraling.

* Lamineren: Een beschermende laag wordt aangebracht op het drukwerk. Glanzend, mat of soft-touch, het beschermd tegen slijtage en geeft een extra gevoel aan uw gedrukte materialen.

* Stansen en contoursnijden: Het drukwerk wordt in een specifieke vorm uitgesneden, hierdoor zijn unieke vormen en designs mogelijk.

* Boorgaten: Gaten worden in het drukwerk geboord voor eenvoudige bevestiging, zoals bij kalenders of notitieblokken.

Wilt u meer weten over onze horeca producten?
Menukaarten in de horeca.

Menukaarten kunnen de uitstraling van uw restaurant versterken en een harmonieus geheel vormen met uw interieur en branding. Van klassiek tot modern, van minimalistisch tot uitbundig, we passen ze volledig aan uw stijl en ambiance aan door middel van onze ontwerpen. Menukaarten zijn essentieel voor horecaondernemingen, of u nu een restaurant, café, bar of hotel runt.

 

Waarom tafelkaarten in de horeca?

Tafelkaarten bieden praktische informatie aan en kunnen hierdoor dienen als perfecte marketingtools. U kan ze strategisch gebruiken om speciale aanbiedingen, seizoensgerechten of promoties te communiceren. Met aantrekkelijke ontwerpen en verleidelijke teksten kan u uw gasten stimuleren tot een extra bestelling of het proberen van nieuwe gerechten.

 

Waarom afzetpalen in de horeca?

Afzetpalen zijn enorm veelzijdig. U kan ze gemakkelijk verplaatsen en aanpassen aan de behoefte van uw horecagelegenheid. U kan ruimtes herindelen in tijdelijke secties, wachtrijen afbakenen of looproutes maken die zorgen voor een georganiseerde omgeving.

 

Placemats als branding in de horeca.

Placemats kunnen de juiste sfeer en uitstraling overbrengen in uw horecazaak. Onze ontwerpen zorgen met aandacht voor kleuren, patronen en het toevoegen van uw logo dat uw merkidentiteit wordt versterkt. Ze kunnen ook dienen als informatieve tools, u kan ze gebruiken om uw menu op te voorzien of om uw jongste gasten te entertainen door middel van een kleurplaat.