Evenementen

BENT U OP ZOEK NAAR DRUKWERK OM OP TE VALLEN TIJDENS EVENEMENTEN?

Val op tijdens een te DRUK evenement met onze uitgebreide selectie van drukwerk!

We staan klaar om u te ondersteunen bij het maken van een onvergetelijke ervaring. Als grafisch ontwerper zorgen we voor hoogwaardige ontwerpen. We zorgen voor drukwerk dat er uit springt en de aandacht trekt van het publiek. Evenals bieden we diverse opties aan die perfect aansluiten bij uw behoeften en doelstellingen. Samen kunnen we de juiste strategie ontwikkelen om uw boodschap effectief te communiceren en uw evenement tot een succes te maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Alle ontwerpen zijn puur illustratief en eigendom van te DRUK. Deze mogen in geen geval gekopieerd worden.

Beachvlaggen met eigen drukwerk.

BEACHVLAGGEN

Vlag met eigen grafisch design.

VLAGGEN

Partytent met eigen opdruk.

PARTYTENTEN

Afzetpalen met eigen design.

AFZETPALEN

Keycord met eigen opdruk.

KEYCORDS

Buttons met eigen opdruk.

BUTTONS

Wilt u meer weten over ons evenementen drukwerk?
Waarom beachvlaggen voor evenementen?

Beachvlaggen zijn een must-have voor elk evenement, of het nu gaat om festivals, beurzen, sportevenementen of bedrijfspresentaties. Ze bieden een combinatie van functionaliteit en esthetiek die uw evenement onderscheidt van de rest. Met hun opvallende vorm en levendige kleuren trekken beachvlaggen onmiddellijk de aandacht van voorbijgangers. Bovendien krijgt uw evenement een professionele uitstraling en wekt nieuwschierigheid op.

 

Waarom vlaggen voor evenementen?

Vlaggen voegen een unieke visiele aantrekkingskracht toe en dragen bij aan de levendige sfeer van uw evenement. Zo hebben ze kracht om de aandacht van bezoekers te trekken en een gastvrije ambiance te creëren, waardoor ze direct betrokken raken bij uw evenement. Met vlaggen kunt u een feestelijke en uitnodigende omgeving realiseren. Het draagt bij aan de positieve ervaring van uw gasten.

 

Waarom partytenten voor evenementen?

Partytenten zijn een onmisbaar onderdeel van succesvolle evenementen, of het nu gaat om buitenlocaties of om extra ruimte te maken op bestaande locaties. Ze bieden beschutting tegen onvoorspelbaar weer, zoals zon, regen of wind. Bovendien zorgen ze voor een aangename omgeving waar gasten kunnen genieten. Wij bieden partytenten aan die full-colour te bedrukken zijn met een ontwerp naar keuze.

 

Waarom afzetpalen voor evenementen?

Afzetpalen dienen als stijlvolle barrières die de ruimte afbakenen en een goede georganiseerde doorstroming van gasten mogelijk maken. Dankzij afzetpalen behoudt u de controle over de looproutes en de toegang tot specifieke gebieden. Bovendien dragen afzetpalen bij aan de veiligheid van uw evenement.

 

Waarom keycoards voor evenementen?

Met keycoards kan u eenvoudig onderscheid maken tussen verschillende groepen gasten, zoals VIP’s, medewerkers en bezoekers. Ze bieden een gestroomlijnde en efficiënte manier om de toegang te controleren en te beperken tot specifieke gebieden waardoor u de veiligheid en het beveiligingsniveau van uw evenement kan verhogen.

 

Waarom buttons tijdens evenementen?

Buttons bieden een krachtige manier van visuele identificatie en wakkeren een gevoel van samenhorigheid op tussen deelnemers, sprekers en organisatoren. Wij kunnen uw button personaliseren naar uw huisstijl, met uw logo er op of een geheel uniek ontwerp om bij de uitstraling van uw evenement te passen. Buttons fungeren als draagbare reclameborden die je merk, boodschap of sponsors kunnen promoten.