Geboortekaartjes

Geboortekaartje van Rozie met eigen ontwerp van een zon die achter de bergen staat.

UNIEK, OP MAAT GEMAAKT EN MET LIEFDE ONTWORPEN GEBOORTEKAARTJES.

Bij te DRUK kan je terecht voor een op maat gemaakt, uniek ontwerp en hoogwaardig gedrukte geboortekaartjes.

Wij geloven dat geboortekaartjes een weerspiegeling moeten zijn van jullie persoonlijkheid en stijl. Of jullie nu een voorkeur hebben voor een klassiek, speels of minimalistisch ontwerp, wij zorgen ervoor dat elk detail klopt.

We luisteren naar jullie wensen en vertalen deze naar een prachtig geboortekaartje dat jullie verhaal verteld!

CREËER EEN HARMONIEUS GEHEEL IN LIJN MET JOUW GEBOORTETHEMA.

Om de ervaring helemaal compleet te maken bieden we de mogelijkheid om bijpassende babyborrelkaartjes, stickers, labels en wikkels te ontwerpen helemaal in lijn met de stijl van jullie geboortekaartje. Dit zorgt voor een harmonieus geheel en maakt het mogelijk om jullie stijl en thema door te trekken.

Doopsuiker in verschillende verpakkingen in bijpassend thema van het geboortekaartje.

VAN ONTWERP TOT DRUKWERK.

Voor het drukwerk van de geboortekaartjes staan we jullie graag bij in de keuze van mogelijke druktechnieken.

Jullie kunnen kiezen uit verschillende afwerkingen zoals bijvoorbeeld afgeronde hoeken en kleur op snee. Bovendien kunnen we het ontwerp verrijken met bijzondere details die prachtig tot hun recht komen dankzij speciale druktechnieken zoals letterpress, embossing of foliedruk.

Bij te DRUK draait alles om jullie wensen, zo creëeren we een geboortekaart die perfect past bij de aankondiging van jullie kleine wonder. Of jullie nu op zoek zijn naar een klassiek ontwerp of een eigentijdse stijl, we zorgen ervoor dat het resultaat volledig uniek en op maat gemaakt is.

Geboortekaartje finn met eigen ontwerp met een tekening van een vogel in Inca stijl op boven de naam.
Geboortekaartje voor en achterkant met naam gestreept en in veel kleur.
Voorzijde geboortekaartje van Olivia met een roodborstje onder de naam.
Meer info over het bestellen van geboortekaartjes.
Wanneer te DRUK contacteren om een geboortekaartje te bestellen?

Nu de zwangerschap bekend is, is dit het ideale moment om na de denken over het perfecte geboortekaartje voor jullie kleine wonder! We raden aan om rond week 24 van de zwangerschap contact met ons op te nemen. Op deze manier kunnen we uitgebreid de tijd nemen om aan de slag de gaan met het ontwerp en het uitzoeken van de gepaste papiersoorten en druktechnieken. Van zodra je bevallen bent, vragen we je om ons per mail of sms (om fouten te vermijden) het gewicht, lengte, datum & uur door te sturen.

 

Bijpassende doopsuiker zorgt voor een prachtig geheel.

Zodra het ontwerp voor het geboortekaartje is gekozen kan je de doopsuiker hierop afstemmen. Ook hiervoor kun je bij ons terecht! Doosjes, stickers, labels en wikkels kunnen we personaliseren en afstemmen op het ontwerp van jullie geboortekaartje. Daarnaast kan je ook kiezen voor originele snoepjes, zeepjes of andere kleine geschenken om de geboorte van jullie kleintje op een originele manier te vieren.

 

Hoeveel geboortekaartjes nodig?

Maak tijdens de zwangerschap een lijst op met welke vrienden, familie, collega’s en buren jullie zeker een geboortekaartje willen sturen. Per gezin stuur je 1 kaartje, nu heb je een overzicht op hoeveel geboortekaartjes je nodig hebt. We raden aan om zeker 10 extra geboortekaartjes te bestellen voor het geval je later toch nog aan andere mensen een kaartje wil geven, en om er zelf ook een te bewaren. Het is voordeliger om een paar extra kaartjes te bestellen dan er later bij te moeten drukken.

 

Waarom  een gepersonaliseerd geboortekaartje bestellen?

Maak een blijvende indruk: met gepersonaliseerde geboortekaartjes kan je een unieke indruk maken op jullie dierbaren. Het geeft de mogelijkheid om de persoonlijkheid van jullie gezin te laten zien en de aankondiging van jullie baby extra speciaal te maken.

 

Waarom zijn gepersonaliseerde geboortekaartjes de beste keuze?

Kwaliteit en vakmanschap: bij te DRUK streven we naar de hoogste kwaliteit en vakmanschap bij het ontwerpen en bedrukken van jullie geboortekaartje.
Exclusieve ontwerpen: elk geboortekaartje is uniek, er wordt geen enkel ontwerp meerdere malen gebruikt voor een geboortekaart.