Portfolio

Portfolio

EEN FRIS LOGO, VOLLEDIGE BRANDING EN DRUKWERK.

The Samsh in Leuven is een nieuw concept voor Burgerfolie. Het logo is fris en modern, de kleuren zacht en doelgericht. Voor de branding gebruikten we speelse elementen die passen bij smashburgers maar niet “too obvious” zijn.

 

De “cheddar on the burger” is dat we alles regelden tot het drukwerk bij hen aan de deur werd geleverd. Verschillende afmetingen van posters, bestelpanelen uit dibond, duidelijke prijslijsten, smakelijke placemats, opvallende beachvlaggen, handige draagzakken en raamstickers met het logo op.

The smash placemats afgebeeld.
Th Smash beachvlaggen, draagtassen, posters afgebeeld.
The Smash vetvrij papier rond een hamburger.

ORIGINELE STICKERS OM UIT TE DELEN

Camperprints sticker princess Meena.
Camperprints sticker viva la libertà.

Hoe leuk is het om een sticker te krijgen? Wij krijgen vaak de vraag of we ook stickers maken en dat doen we zeker! Voor het baasje van deze schattige hond  Meena maakten we toffe sticker om uit te delen. En met succes want iedereen is instant verliefd op haar snoetje.

Bij de Viva la libertà sticker hebben we ook een grote bijhorende autosticker gemaakt. Ben jij er benieuw naar? Neem dan zeker een kijkje op onze instagrampagina van onze nieuwe onderneming: Camperprints.

Portfolio

ONTDEK DE VEELZIJDIGHEID VAN FOLDERS.

Voor Take a Break hebben we 2 folders ontworpen en gedrukt. Met deze strakke en overzichtelijke vormgeving trekken deze folders de aandacht van potentiele klanten en biedt het de nodige informatie over hun diensten.

Voor bedrijfskleding Vaneylen hebben we een wikkelvouwfolder opgemaakt om het belang van kledingrecycling te promoten bij hun klanten. Deze folder werd vergezeld van een bijpassende PowerPoint-presentatie die ook door ons werd voorzien. De look and feel ervan is op elkaar afgestemd en zorgt voor een professionele uitstraling.

Grafisch vormgeving drukwerk A5 3-luik folder  voor VR.
Ontwerp van een enkelvouwfolder voor Take a Break.
Grafisch ontwerp en drukwerk 3-luik folder voor drukkerij Vaneylen.

EEN OP MAAT GEMAAKTE HUISSTIJL VOOR EEN PROFESSIONELE UITSTRALING.

Visitekaarten gedrukt met spot UV en matte laminaat met logo en gegevens klant.
Ontwerp van presentatiemappen  voor J&S Technix.
Branding en grafisch ontwerp, gedrukte A4 notitieblokken voor huisstijl.

Voor J&S Technix hebben we een logo gecreëerd op basis van hun ontwerp. Daarnaast hebben we een complete huisstijl ontwikkeld die hun merkidentiteit weerspiegelt.

Te DRUK heeft gezorgd voor een uitgebreid assortiment aan drukwerk, waaronder briefpapier, notitieblokken en visitekaarten met matte laminaat en opvallende spot-UV details. Ook hebben we presentatiemappen met matte laminaat, werfborden op dibond en trespa, werkkledij, stickers en nog veel meer voorzien. Zelfs social media-items zijn door ons opgemaakt om hun online aanwezigheid te versterken.

Portfolio

EEN MODERN LOGO EN HUISSTIJL.

We hebben het genoegen gehad om een volledige huisstijl te ontwerpen voor deze culinaire onderneming.

Djeez Louise is een gepassioneerde pizzabakker die met zijn mobiele pizzaoven de smaakpapillen van de inwonders rond Antwerpen prikkelt.

Het ontwerp, met zijn strakke en moderne uitstraling, omvat een opvallend logo en een harmonieuze huisstijl. Dit visuele concept draagt bij aan de eigentijdse, frisse en onderscheidende identiteit waardoor klanten moeiteloos hun weg vinden naar hun overheerlijke pizza’s.

Grafisch design en drukwerk, zwart witte visitekaarten om huisstijl van Djeez Louise pizza te vervolledigen.
Grafisch ontwerp ronde stickers voor Djeez Louise pizza.
Pizzadozen voor Djeez Louise pizza met reclame op gedrukt.

SCHATTIGE GEBOORTEKAARTJES, MET LIEFDE GEMAAKT.

Een schattig geboortekaartje voor Celeste, met roze en accenten met goudfolie.
Modern geboortekaartje ontwerp met letterpress detail.
Geboortekaartje als aankondiging van nieuwe huisdieren, 2 katten.

Ontdek deze prachtige geboortekaartjes! We hebben met trots bijgedragen aan de speciale momenten van de ouders van Céleste en Lotte door unieke ontwerpen te creëren met letterpress, embossing en goudfolie.

Ook de baasjes van Luka en Milou vonden dat hun twee schattige katjes een bijzondere aankondiging verdienden voor familie en vrienden. Bij te DRUK vind je voor elke gelegenheid een passend ontwerp dat met liefde is gemaakt.

VAN COVER-EN LAYOUTONTWERP TOT TASTBAAR DRUKWERK.

Ontmoet Kelly Berkmans, een mindset- en loopbaancoach die ons benaderde voor de cover en lay-out van haar boek. Met trots hebben we een unieke cover ontworpen die perfect past bij de inspirerende inhoud. Daarnaast hebben we het binnenwerk zorgvuldig aangepast, waardoor het boek zijn ware kracht kon ontplooien.

Het drukwerk ervan werd door ons verzorgd en resulteerde in een gelijmd boek met softcover en glanslaminaat. Bij te DRUK geven we elk project de aandacht die het verdient. Ontdek hoe wij jouw creatieve project kunnen versterken en impact kunnen creëren.

Design en drukwerk boek met softcover en glanslaminaat.
Opmaak lay-out binnenwerk voor boek.

VEELZIJDIGE ONTWERPEN VOOR BIJZONDERE GELEGENHEDEN!

Ontwerp en drukwerk uitnodiging tuinfeest met zomerse kleuren en sfeer.
Design cadeaubon voor Q8.
Unieke cadeaubon om af te geven tijdens trouwfeest met goudfolie en afgeronde hoeken.
Emaille mok met bedrukking: het is nooit te DRUK voor koffie.

Als eerste ontwerp hebben we een uitnodiging ontworpen voor een tuinfeest. Dankzij het ontwerp kwam de sfeer van het tuinfeest direct naar voren. Of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft of een ander feest, met onze uitnodigingen nodigt u uw gasten uit in stijl en creëert u een onvergetelijke ervaring.

Daarnaast zijn deze twee cadeaubonnen met zorg ontworpen en dienen ze elk voor een ander doeleinde. Of u nu iemand wilt verrassen voor eender welke gelegenheid of u heeft professionele cadeaubonnen nodig om uit te delen in uw zaak, wij zorgen voor het gepaste ontwerp en drukwerk.

Deze mok met toepasselijke tekst maakt deel uit onze eigen relatiegeschenken. We gebruikten ze als merchandise en om onze klanten en relaties te bedanken voor de fijne samenwerkingen!

Portfolio