Freelance

FREELANCE IN UW BEDRIJF.

Dankzij onze grafische achtergrond begrijpen wij als geen ander de uitdagingen in een drukkerij. Merkt u dat uw drukkerij behoefte heeft aan extra ondersteuning tijdens drukke periodes? Bij te DRUK bieden wij een freelance oplossing op maat van uw bedrijf.

Met onze deskundigheid en flexibele inzetbaarheid staan wij klaar om uw drukkerij te ontlasten. Of het nu gaat om een eenmalig project of een langdurige samenwerking, wij bieden een flexibele freelance oplossing die naadloos aansluit bij uw wensen.

Of u nu behoefte heeft aan freelance grafisch ontwerp, DTP-werk of algemene ondersteuning, wij passen ons aan uw noden aan.

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe wij uw drukkerij kunnen versterken en uw werkdruk kunnen verlichten.

 

Ontwerpen op een macbook pro met een pantonwaaier aan de zijkant voor de juiste kleuren te kiezen voor het design.

WAAROM TE DRUK?

Wij streven naar perfectie. Wij zijn gepassioneerd door design en druk en hebben oog voor detail. We zorgen ervoor dat elk element, van typografie tot kleurgebruik en van bestandsindeling tot technische aspecten nauwkeurig worden behandeld om een indrukwekkend en correct eindresultaat te garanderen.

Bij te DRUK begrijpen we dat tijd kostbaar is. Daarom hanteren we een efficiënt werkproces om ervoor te zorgen dat uw freelance projecten tijdig worden afgeleverd. We werken nauw met u samen om deadlines te halen zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Of u nu een grote onderneming of een start-up bent, wij passen ons aan uw behoeften aan en bieden flexibele samenwerkingsmogelijkheden.

WELKE VOORDELEN HEEFT HET INSCHAKELEN VAN EEN FREELANCER?

Het inschakelen van een freelance voor uw bedrijf biedt talloze voordelen. U hoeft geen werkruimte, bedrijfswagen of laptop voor ons te voorzien. U betaalt alleen voor de gewerkte uren, zonder RSZ, 13e maand, vakantiegeld of doorbetaling bij ziekte.

Elk bedrijf en elke samenwerking is uniek. Samen bespreken we uw wensen, uw bedrijfsprocessen en hoe wij u van dienst kunnen zijn. Transparantie is belangrijk voor ons, daarom streven we naar open communicatie en duidelijke afspraken.

Facturen worden wekelijks opgesteld en verzonden, zodat alles overzichtelijk blijft voor u.

We zijn enorm flexibel. Heeft uw bedrijf een naderende deadline of is er iets dat nog ontworpen moet worden? Geen probleem! We staan ook tijdens het weekend paraat om u en uw bedrijf te ondersteunen.