Reclamedrukwerk

Reclamedrukwerk

RECLAMEDRUKWERK GEEFT UW BEDRIJF EEN EEN BOOST.

Wilt u indruk maken met uw reclamedrukwerk? Wij hebben alle mogelijkheden om uw boodschap krachtig over te brengen. Van flyers, posters, affiches, folders en brochures tot roll-up banners, stickers, tafelkaarten, drinkflessen, ballonnen en gepersonaliseerde items.

We bieden ook buitenreclame dat (nood)weer en wind doorstaat. Ondermeer spandoeken, vlaggen en beachvlaggen, om uw boodschap naar een breder publiek te verspreiden.

Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken waardoor u de ideale reclame maakt voor uw bedrijf.

Alle ontwerpen zijn puur illustratief en eigendom van te DRUK. Deze mogen in geen geval gekopieerd worden.

Flyers met eigen ontwerp.

FLYERS*

Posters/affiches met eigen ontwerp.

POSTERS / AFFICHES

Enkelvouw folder met eigen ontwerp.

ENKELVOUW FOLDERS*

Drieliuk folder met eigen ontwerp.

DRIELUIK FOLDERS*

Geniete brochures voor reclame en info over uw bedrijf.

BROCHURES GENIET*

Gelijmde brochure/boek met cover en inhoud naar keuze.

HARDCOVER BOEKEN*

Roll-up banner met eigen ontwerp.

ROLL-UP BANNERS

 

Gepersonaliseerde vierkante stickers met eigen ontwerp.

STICKERS

Ronde stickers met eigen ontwerp.

RONDE STICKERS

Bedankkaart met eigen ontwerp.

TAFELKAARTEN*

Gepersonaliseerde drinkfles.

DRINKFLESSEN

Ballon met eigen ontwerp.

BALLONNEN

Kubus met gepersonaliseerde opdruk.

KUBUSSEN*

Hekwerkdoek voor heras hek met eigen grafischontwerp.

 SPANDOEKEN VOOR HERAS HEKKEN

Hekwerkdoek voor nadar spandoek met eigen grafisch ontwerp.

SPANDOEKEN VOOR NADAR HEKKEN

Spandoek met eigen ontwerpdesign.

STANDAARD SPANDOEKEN

Beachvlaggen met eigen drukwerk.

BEACHVLAGGEN

Vlag met eigen grafisch design.

 VLAGGEN

HET KIEZEN VAN VEREDELINGEN HANGT AF VAN HET GEWENSTE EFFECT EN UITSTRALING. WIJ STAAN U GRAAG BIJ IN HET ADVISEREN VAN DE GEPASTE VEREDELING VOOR UW DRUKWERK.

* Letterpress: Deze ambachtelijke techniek creërt reliëf en diepte in drukwerk waardoor het een unieke textuur krijgt.

* Foliedruk: Een metallic folielaag wordt aangebracht op het drukwerk voor een extra glanzend en opvallend effect.

* Embossing: Bij deze druktechniek wordt geen inkt gebruikt. Doormiddel van verhoogd reliëf word het ontwerp toch zichtbaar en zorgt het voor een tastbare en luxe uitstraling.

* Spot-UV: Specifieke delen van het ontwerp worden voorzien van een matte of glanzende UV-lak, wat zorgt voor een luxe en opvallend effect.

* Kleur op snee: De zijkanten van het drukwerk worden voorzien van een kleurrijke afwerking. Dit zorgt voor een opvallende en moderne uitstraling.

* Afgeronde hoeken: De scherpe hoeken van het drukwerk worden afgerond voor een speelse uitstraling.

* Lamineren: Een beschermende laag wordt aangebracht op het drukwerk. Glanzend, mat of soft-touch, het beschermd tegen slijtage en geeft een extra gevoel aan uw gedrukte materialen.

* Stansen en contoursnijden: Het drukwerk wordt in een specifieke vorm uitgesneden, hierdoor zijn unieke vormen en designs mogelijk.

* Boorgaten: Gaten worden in het drukwerk geboord voor eenvoudige bevestiging, zoals bij kalenders of notitieblokken.

Wilt u meer weten over ons reclamedrukwerk?
Wat maakt flyers zo effectief voor reclame?

Flyers zijn een krachtig middel om uw reclameboodschap te verspreiden en uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Een aantrekkelijk ontwerp is hierbij essentieel. Met de juiste informatie over uw bedrijf, producten en contactgegevens zorgen we bij te DRUK ervoor dat alles op een overzichtelijke manier wordt weergegeven.

 

Hoe kunnen affiches uw reclamecampagne versterken?

Visueel aantrekkelijke affiches maken een blijvende indruk. Met creatieve vormgevingstechnieken, zoals typografie, beeldmateriaal en lay-out creëren we een affiche die eruit springt. Zo trekt u de aandacht van voorbijgangers.

 

Folders met een krachtige boodschap als reclame?

Een effectieve folder communiceert uw boodschap duidelijk en doelgericht. Het design, kleurgebruik, afbeeldingen en typografie zullen de aandacht van uw lezers trekken. Door het gebruiken van de juiste plooitechniek voor uw folder zorgen we bij te DRUK ervoor dat uw folder perfect is voor verschillende reclamedoeleinden.

 

Waarom zijn brochures essentieel voor reclame?

Brochures zijn ideaal als u op een efficiënte manier reclame wilt maken voor uw bedrijf. Een brochure lijkt op een folder maar het grote verschil is dat een folder uit één gevouwen vel papier bestaat. Een brochure bestaat uit meerdere vellen papier die door middel van nieten of lijmen aan elkaar gehecht zijn. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze drukwerk voor uw reclame.

 

Gebruik van boeken als reclamemiddel voor artiesten.

Reclame door middel van een boek is een minder vaak voorkomende manier, maar wel een manier die klasse en uitstraling toont. Bent u kunstenaar, kok, artiest of heeft u een andere activiteit en wilt u op een exclusieve manier reclame maken? Dan is een boek met hard- of softcover. Met de juiste papierdikte en op een mooie manier gebonden is dit de ideale manier om uw product of dienst op een chique manier voor te stellen.

 

Op zoek naar een opvallende reclame-oplossing? Ontdek de kracht van roll-up banners!

Met roll-up banners kan u uw reclamecampagnes versterken en uw merk prominent presenteren. Of het nu gaat om beurzen, evenementen, winkelpresentaties, promotionele activiteiten of roll-up banners. Ze bieden de perfecte gelegenheid om uw boodschap op een professionele en opvallende manier de communiceren.

 

Stickers, reclame die blijft plakken.

Stickers geven u de vrijheid om de creativiteit van uw bedrijf op een originele manier te promoten. Kies voor opvallende ontwerpen, pakkende slogans en aantrekkelijke visuals die de aandacht van uw doelgroep trekken. Met kleine stickers voor op verpakkingen/producten, raamstickers en autostickers kan u een blijvende indruk achterlaten en uw merk versterken.

 

Waarom tafelkaarten als reclame?

Gepersonaliseerde tafelkaarten met uw reclame op zijn ideaal als branding voor verschillende doeleinden. In horeca kunnen ze gebruikt worden om uw product extra in de kijker te zetten of om een promotie aan te kondigen. Met het juiste ontwerp kan te DRUK u helpen. Zo worden de tafelkaarten met de gewenste impact gecreëerd om bij te dragen aan het succes van uw reclame.

 

Gepersonaliseerde drinkflessen voor milieubewuste en ecologische reclame.

Drinkflessen met een eigenpersonalisatie bieden een effectieve manier om reclame te maken en uw merk te promoten. Met hun zichtbaarheid, duurzaamheid, praktische eigenschappen en doelgroepgerichte benadering vormen drinkflessen een waardevol instrument in uw marketingstrategie. Bij te DRUK kan u terecht voor hoogwaardige bedrukte drinkflessen die voldoen aan uw wensen. Het draagt bij aan het vergroten van uw merkbekendheid.

 

Feestelijke reclame met ballonnen.

Bedrukte ballonnen bieden een unieke en opvallende manier om reclame te maken voor uw merk, evenement of speciale gelegenheid. Met hun kleurrijke en feestelijke uitstraling trekken de ballonnen de aandacht van zowel jong als oud. Ballonnen hebben ook een uitstekende marketingwaarde en zijn ideaal om uit te delen als relatiegeschenk, giveaways of promotieartikelen.

 

Hoe kunnen bedrukte kubussen uw indoor reclame naar een hoger niveau tillen?

Bedrukte kartonnen kubussen kunnen u op een originele manier indoor reclame voorzien. Dankzij hun driedimensionale vorm kunnen ze op creatieve wijze de aandacht trekken van uw doelgroep. De veelzijdigheid van deze kubussen stelt u in staat om ze op verschillende manieren te presenteren. Ze zijn eenvoudig te verplaatsen en zelfs op te stapelen, waardoor u steeds vernieuwende en boeiende reclame-uitingen kunt creëren.

 

Spandoeken, een effectieve reclametool.

Opvallende en strategisch geplaatste spandoeken kunt u uw reclameboodschap op een effectieve manier verspreiden en uw bereik aanzienlijk vergroten. Dankzij hun grote formaat en levendige ontwerpen trekken ze onmiddellijk de aandacht van voorbijgangers. De kwaliteit en duurzaamheid van een spandoek zijn enorm belangrijk zodat ze bestand zijn tegen weersinvloeden.

 

Dynamische reclame met beachvlaggen.

Beachvlaggen zijn enorm veelzijdige reclamemiddelen om uw merk, producten of diensten te promoten en naamsbekendheid te vergroten. Ze trekken de aandacht van voorbijgangers, zelfs op drukke locaties zoals winkelstraten, festivals en beurzen. Door te investeren in hoogwaardige beachvlaggen die bestand zijn tegen weersinvloeden, kunt u langdurig profiteren van de voordelen van deze effectieve reclametool.

 

Maakt het wapperen van vlaggen uw reclameboodschap opvallend?

Vlaggen kunnen op een opvallende manier reclame maken in diverse settings. Met kleurrijke ontwerpen en wapperende beweging trekken ze direct de aandacht. Kiezen voor hoogwaardige materialen en duurzame bedrukking zorgt u ervoor dat uw vlaggen bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden en langdurig kunnen worden gebruikt. Met vlaggen als onderdeel van uw reclamestrategie bereikt u en groter publiek en vergroot u uw zichtbaarheid.