The best of both worlds!

Over ons

Profielfoto van Anne.

ANNE, DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER TE DRUK!

Ze is een ware expert in het omzetten van jouw ideeën naar visuele meesterwerken! Met een ongeëvenaard talent voor kleuren, vormen, lettertypen en meer, creëert ze unieke ontwerpen die de aandacht trekken.

Opgegroeid tussen de inktpotten, digitale printers en zeefdrukpersen van haar ouderlijke drukkerij, heeft Anne van jongs af aan een passie voor dit vak. Tijdens haar opleiding in grafische technieken op de middelbare school heeft ze haar vaardigheden verder ontwikkeld. Later heeft ze ook waardevolle ervaring opgedaan in zeefdruk- en offsetdrukkerijen.

Het is dan ook geen verrassing dat men zegt dat de inkt door haar aderen stroomt! Anne’s liefde voor grafisch ontwerp en drukwerk is diep geworteld en blijft gedurende haar hele carrière duidelijk zichtbaar. Met haar uitzonderlijke creativiteit en technische kennis zorgt ze ervoor dat jouw projecten tot leven komen en indruk maken.

DIRK, UW BETROUWBARE PARTNER BIJ TE DRUK DIE ALTIJD KLAAR STAAT VOOR AL UW VRAGEN.

Maak kennis met Dirk, jouw betrouwbare partner bij te DRUK, die altijd klaarstaat om al jouw vragen te beantwoorden!

Hij is opgegroeid op een boerderij waar hij een hands-on mentaliteit heeft ontwikkeld. Hij beschikt over een probleemoplossend denkvermogen en kan je adviseren in diverse situaties. Het duurde niet lang of de microbe van de grafische wereld heeft hem ook te pakken gekregen. Dirk heeft waardevolle ervaringen opgedaan als offset- en typodrukker in de drukkerij. Met zijn technisch inzicht, oog voor detail en uitstekende communicatieve vaardigheden is hij het aanspreekpunt bij te DRUK.

Met Dirk aan jouw zijde kun je vertrouwen op zorgvuldige en persoonlijke behandeling van al jouw behoeften en vragen. Zijn enthousiasme en vastberadenheid zorgen ervoor dat hij altijd klaarstaat om nieuwe relaties op te bouwen en onze bestaande klanten te ondersteunen zodat elk project vlekkeloos verloopt en de gewenste resultaten oplevert.

Een foto van Dirk al lachend in de zon.

Wij ontdekken de vrijheid van wonen en werken in onze camper, waarbij we de wereld als ons kantoor beschouwen! Met een flexibele levensstijl kunnen we de schoonheid van België en ver daarbuiten verkennen, terwijl we tegelijkertijd vol passie en toewijding aan onze projecten werken. We laten ons inspireren door de harmonie tussen werk en avontuur, en ontdekken hoe het leven op de weg ons creatieve vuur alleen maar versterkt.

Welkom in onze mobiele oase, waar wonen en werken hand in hand gaan!

Anne en Dirk aan het werken in de mobilhome met een lach op hun gezicht.

MEDIA

We waren te zien op TV Limburg!

 

Tijdens dit interview vertellen we onze verhalen over onze unieke levensstijl waarbij we werken en reizen met onze camper combineren.

Benieuwd naar ons verhaal? Klik op de afbeelding voor het volledige interview!

Interview met Tv Limburg.
Pagina 1 van het artikel met pasar.
Pagina 2 van het artikel met pasar.

Te DRUK in Pasar vrijetijdsmagazine.

Vanaf vandaag kan je ons vinden in de reisspecial van Pasar Camper & Kamperen!

Wil jij weten hoe wij aan de ratrace ontsnappen?

Lees de volledige tekst op onze socials.